Випробування «Свободи» владою: рейтинг ефективності соратників Тягнибока

Читать на русском

Попри великі надії на майбутню ідеологічну складову нового парламенту, існує велика ймовірність того, що дві яскраво виражені ідеологічні політичні сили ВО «Свобода» і КПУ залишаться за його бортом. І якщо у випадку останньої, в світлі подій минулих 8 місяців ситуація ще більш менш зрозуміла, то шанси соратників Олега Тягнибока згасають ледь не з кожним днем наближення дати виборів.

Безперечно, причиною цього можна вважати і достатньо непереконливу позицію «свободівців» в часи Революції Гідності, і ситуативний характер їх виборця, з допомогою якого вони безпосрередньо і прийшли до парламенту VII скликання. Однак, не слід забувати й про той фактор, що парламент діючого скликання став для більшості «свободівців» першим реальним «владним» випробуванням. А для когось - в частині урядового крісла, державної посади або й взагалі публічної політики. 

Читайте також: Прихована сторона: перша двадцятка виборчого списку «Свободи»

Наскільки професійно і, що саме головне, відповідально їм вдалося проявити себе впродовж цього періоду? Пропонуємо вашій увазі порівняльний аналіз від «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: