Проти брата Добкіна порушили кримінальну справу за підкуп виборців

Читать на русском

Управління МВС в Харківській області порушило кримінальні виробництва за фактом підкупу виборців проти кандидата в народні депутати і брата екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна - Дмитра Добкіна

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає «Слово і Діло».

Кримінальну справу за підкуп виборців шляхом роздачі продуктових наборів порушено також проти кандидата в народні депутати Володимира Скоробогача.

Обидва кандидати балотуються по одномандатних округах в Харківській області в якості самовисуванців. Добкін балотується по 178 округу, а Скоробогач - по 169.

«Підкуп виборців - як альфа і омега, як головне правило афериста, яких хоче пролізти в Раду. Затарся гречкою і консервами, все поклади в кульок з твоїм кандидатським «світлим» профілем. Додай пачку з цукром, чай, плюс пару календариків з собою красивим. Пообіцяй, а потім роздай гривень по 200 і, товариші дорогі, зустрічайте новоявленого депутата Верховної Ради», - написав Аваков.

«І не дивуйтеся потім, що корупція не зупиниться. І не ображайтеся, що крадуть, і голосують не ті закони», - додав глава МВС.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 15 обіцянок кандидата в народні депутати Дмитра Добкіна. Відзначимо, що жодна з них так і не отримала статус «виконано» - всі обіцянки Дмитра Добкіна знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: