Аваков обіцяє до 10 жовтня забезпечити Нацгвардію всім необхідним

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обіцяє стовідсоткове забезпечення підрозділів Національної гвардії, які знаходяться в зоні АТО продуктами, одягом і обмундируванням до початку зими.

Про це він повідомив в ході прес-конференції в четвер, 2 жовтня, передає кореспондент «Слова і Діла».

«За тими планами, які ми маємо, до 10 жовтня 100% підрозділів, що знаходяться в зоні бойових дій, будуть повністю забезпечені всім необхідним. Стосовно підготовки до зими з точки зору теплих речей - зрозуміло, з точки зору харчування ми продовжимо договори», - зазначив Аваков.

За словами міністра, єдине, з чим виникає питання у керівництва Нацгвардії - це мобільні блокпости, оскільки силовики ще не визначилися, на якому з трьох запропонованих варіантів зупинитися.

Крім того, Аваков обіцяє, що повністю забезпечені всім необхідним будуть також підрозділи МВС, що знаходяться в зоні АТО.

«Ті, від 5 до 7 тисяч осіб, які перебувають в зоні антитерористичної операції, будуть повністю забезпечені всім тим мінімальним набором, який ми визначили. У нас з'явилася така функція для постачальників - це категорія речей для людей, які знаходяться в зоні антитерористичної операції», - заявив очільник МВС.

Читайте також: Аваков пообіцяв бійцям «Донбасу» важке озброєння і бронетехніку

Нагадаємо, 10 серпня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що у складі Національної гвардії України буде створена Оперативна ескадрилья безпілотних літальних апаратів і свою обіцянку стримав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: