«Нелюстрований» Ківалов поїде в Європу представляти закон про люстрацію

Читать на русском

Закон «Про очищення влади» перед Венеціанською комісією представить одіозний «екс-регіонал» Сергій Ківалов.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар «Правого Сектора» Борислав Береза, пише «Слово і Діло».

«Це якась пекельна суміш дурдому і театру абсурду. Це навіть крутіше ніж «Бджоли проти меду», - написав спікер ПС.

У свою чергу журналіст і кандидат у народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм заявив, що «дозволити Сергію Ківалову представляти закон про люстрацію у Венеціанській комісії - це все одно, що запросити Віктора Януковича захищати інтереси розстріляних людей на Майдані».

«У Петра Порошенка як у глави держави, є всі важелі, щоб не допустити такої дискредитації і закону, і самого себе», - переконаний двадцятий номер списку пропрезидентського блоку.

Нагадаємо, згідно з інформацією, отриманою «Українськими новинами», Моніторинговий комітет ПАРЄ ухвалив рішення направити текст закону України «Про очищення влади» для аналізу та висновків у Венеціанську комісію.

Медіа-експерт і кандидат в нардепи від партії «Народний фронт» Вікторія Сюмар вважає, що таким чином хочуть відстрочити люстрацію. Цього разу - за допомогою моніторингового комітету ПАРЄ.

Сюмар нагадала, що членом Моніторингового комітету від України є Юлія Льовочкіна, рідна сестра екс-глави Адміністраціі Президента при Януковичі - Сергія Льовочкіна. «Саме вона має «спеціальний контакт» з главою комітету-соціалістом, який Партія Регіонів «налагоджувала навіть через спеціальну угоду про співпрацю», аби отримати лоббі в Європі. Тепер це лоббі задіяли, аби врятувати брата Льовочкіної та Ко від люстрації», - повідомила Сюмар.

«Сподіваюся, Банкова не буде гратися в ігри Льовочкіна-Тігіпка та інших, усвідомлюючи, що інакше люди проведуть свою, вуличну люстрацію. Там, де не працюють закони для встановлення справедливості, працює суд Лінча», - зазначила кандидат в депутати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: