«Слово і Діло» презентує 2 жовтня новий інструмент громадського контролю

Читать на русском

2 жовтня 2014 року представниками системи народного контролю «Слово і Діло» буде презентовано унікальний соціально-політичний інструмент контролю за відповідальністю українських політиків та чиновників - «Детектор політичної відповідальності».

Прес-конференція відбудеться о 14.30 в приміщенні національного інформаційного агенства «Укрінформ» по вул. Б. Хмельницького, 8/16.

У заході візьмуть участь керівник медіа-напрямку інформаційного порталу «Слово і Діло» Євген Заїка, політолог Володимир Цибулько, голова правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко, політичний оглядач інформаційного порталу «Слово і Діло» Олександр Радчук та інші.

Варто зауважити, що «Детектор політичної відповідальності» - це унікальний громадський механізм, який дозволяє сформувати усталене уявлення виборців про те, кого вони обирають, а також надати розуміння пересічним громадянам у тому, хто з вітчизняних політиків і чиновників є справжніми професіоналами та відповідальними державними діячами.

За більш детальною інформацією щодо участі у заході та акредитації журналістів просимо звертатись за телефоном: +38(067) 472-73-07 або електронною адресою [email protected].

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: