У Кличка слова Яценюка пропустили мимо вух

Читать на русском

Народний депутат від партії УДАР Ірина Геращенко вважає, що опозиційні сили дійдуть згоди щодо висунення єдиного кандидата  на пост президента вже в першому турі виборів 2015-го року.

Про це депутат заявила в ефірі телеканалу ICTV, передає «Слово і діло» с посиланням на прес-службу партії.

«Як перемогти все це? Тільки об’єднавши свої зусилля вже в першому турі виборів, щоб показати значний розрив між опозиційним кандидатом і провладним», - зазначила нардеп.

Зі слів Геращенко, опозиційні сили усвідомлюють, що під час виборів 2015 року з боку влади буде задіяно дуже потужний організаційний та фінансовий ресурс, якому, на її думку, зможе протистояти тільки єдиний кандидат.  

Вона також додала, що висунення єдиного кандидата від опозиційних сил прагнуть виборці.

Як повідомлялося, 19 вересня, відповідаючи на питання журналістів, голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк дав зрозуміти, що опозиційні партії не висуватимуть єдиного кандидата в президенти в першому турі виборів 2015 року, а зроблять це лише в другому турі.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко 17 червня 2013 року запевнив, що до весни наступного року опозиція висуне єдиного кандидата в президенти.

В той же час в травні Кличко заявляв, що опозиція підтримає єдиного кандидата, який вийде у 2-й тур президентських виборів. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: