Хто був би найефективнішим міністром оборони України?

Читать на русском

Нещодавно, в ефірі одного із провідних українських телеканалів екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила власне переконання у тому, що посаду міністра оборони України повинен зайняти Микола Петрук.

Однак, реакції, на яку, можливо очікувала і сама Тимошенко, з боку владних кабінетів у яких приймаються рішення щодо призначення міністра оборони, на відповідний меседж не було. Відтак, суспільству залишається знову гадати над тим, хто може замінити нинішнього міністра оборони України Валерія Гелетея і чи замінить взагалі?

З огляду на це, «Слово і Діло» вирішило з'ясувати, хто ж із нині діючих та колишніх очільників оборонного відомства України мав або ж має найкращий рівень власної професійної ефективності і відповідальності на займаній посаді. Адже по суті, виходячи із таких критеріїв, і має формуватись виконавча вертикаль цивілізованої демократичної провладної команди професіоналів.

Для інформації слід відзначити, що Микола Миколайович Петрук є давнім соратником Юлії Володимирівни по партії. У 2006-2007 році він обирався депутатом Верховної Ради України V і VI скликань та входив до фракції «Блоку Юлії Тимошенко». Ще раніше, займав керівні посади у Сухопутних військах Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: