Новоспечені опозиціонери: відома перша десятка списку «Опозиційного блоку»

Читать на русском

Стала відома перша десятка списку партії «Опозиційний блок», до якої після відходу з політичної арени ПР приєдналися здебільшого колишні «регіонали».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Очолив політичну силу колишній віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко. Крім нього, до першої десятки партії потрапили: Олександр Вілкул, Михайло Добкін, Вадим Рабинович, Сергій Ларін, Олексій Білий, Нестор Шуфрич, Наталя Королевська, Тетяна Бахтєєва та Микола Скорик.

Як зазначив Бойко, основними пріоритетами новоствореної партії є припинення війни на сході України, налагодження «діалогу з сусідами», децентралізація влади та надання російській та іншим регіональним мовам офіційного статусу.

Читайте також: Еволюція політичних спекуляцій або як врятувати рядового виборця?

Раніше засоби масової інформації вже писали про те, що до першої п'ятірки «Опозиційного блоку» імовірно увійдуть Бойко та Королевська. Варто відзначити, що сам екс-міністр енергетики та колишній віце-премʼєр не відрізняється відповідальністю. З 95 його обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом» більше половини він провалив. І лише 23 обіцянки Бойка наразі отримали статус «виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: