Запорізький губернатор вирішив піти?

Читать на русском

Голова Запорізької ОДА Валерій Баранов, який згідно рейтингу системи народного контролю «Слово і Діло» наразі займає третю позицію у рейтингу найефективніших губернаторів України, вирішив завершити власну роботу в ОДА.

Такого висновку можна дійти, виходячи із факту реєстрації Центральною виборчою комісією Валерія Баранова в якості кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №74 (Запорізька область).

Варто зауважити, що на попередніх виборах 2012 року, на відповідному окрузі до парламенту балотувався і набрав найбільшу кількість голосів екс-регіонал Ярослав Сухий. Для правди сказати, останній, мав не дуже впевнену перемогу, оскільки його найближчий конкурент, самовисуванець Петро Сабашук, набрав за результатами виборів 22,76%, що на 2,16% менше у порівнянні із результаттом самого Сухого.

І хоча наразі Сухий не проявляє жодного інтересу до 74 округу, якщо навіть уявити, що він міг би скласти конкуренцію Баранову, рівноцінною її назвати буде важко. Для наглядності оцінки шансів колишнього та діючого претендентів, «Слово і Діло» вирішило проаналізувати ці дві особистості за ключовими критеріями відповідальності перед своїми виборцями в частині виконання обіцянок та пунктів власних програм. Результат виявився полярним.

Відтак, робімо висновки, панове виборці! Країна бла-бла-болів уже в минулому.





ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: