АНОНС ЗАХОДУ: «Еволюція політичних спекуляцій»

Читать на русском

Сьогодні, 17 вересня 2014 року, на території вільного простору Freud House за адресою вул. Костянтинівська, 21, пройде відкрита експертна дискусія на тему: «Еволюція політичних спекуляцій або як врятувати рядового виборця?»

Ініціатором та організатором обговорення виступає інформаційний портал «Слово і Діло».

Серед переліку питань, що заплановані до обговорення: головні інформаційні тренди, технологічна, соціологічна, електоральна складова парламентської виборчої кампанії 2014 року.

Учасники - провідні політологи, аналітики, блогери та представники політичних партій і громадських організацій в Україні. Зокрема: правозахисник і громадський діяч Тетяна Монтян, керівник управління з питань реклами КМДА Артем Біденко, управляючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній, директор центру стратегічних розробок Андрій Ніцой, політичний експерт Євген Магда, представники фонду «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва», Українського інституту соціальних досліджень, Центру політичних студій, TNS Ukraine, Research&Branding Group та багато інших.

Початок заходу о 18.30.

Кількість учасників обмежена. З питань участі у заході просимо звертатись до організаторів. Електронна адреса: info@slovoidilo.ua

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: