Вирішення питання Тимошенко у Януковича поки коливається між «так» і «ні»

Читать на русском

Рішення у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко і її можливого виходу на волю будуть прийматися виключно в межах діючих юридичних механізмів.

Про це Президент Віктор Янукович заявив на 10-й Ялтинській щорічній зустрічі «Україна та світ в епоху змін: фактори успіху», передає «Слово і діло» з посиланням на його прес-службу.

«Я дуже вдячний місії Європарламенту Кокса-Квасневського, які разом з Україною сьогодні шукають вихід з цієї ситуації. У нас ще є час, і ми будемо згідно з планом, тим, який є, працювати. Поки ми не сказали ні «так», ні «ні». Відповідь повинна бути в площині, яка б дозволила нам у законодавчому полі знайти рішення», - зазначив Янукович.

Президент додав, що він зацікавлений у вирішенні зазначеного питання як ніхто інший, але відповідь на нього, за словами Глави  держави, можуть дати лише судові органи чи «добровільне рішення Тимошенко».

Нагадаємо, що спікер Верховної Ради Володимир Рибак 8 вересня 2013 року заявив, що до кінця жовтня буде прийнято правове рішення щодо звільнення Юлії Тимошенко та її лікування за кордоном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: