Вибори 2014: Партію Садового на вибори поведе журналістка

Читать на русском

Громадська активістка, журналіст і кандидат наук соціальних комунікацій Ганна Гопко очолила виборчий список політичної партії «Об'єднання Самопоміч».

Про це йдеться на офіційній сторінці партії у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ми встаємо на непростий шлях. Але ці люди створять нові правила, і створять фундамент для того, щоб Україна стала іншою, стала кращою. Цей список - він інший, він справжній. Це ті люди, які щодня роблять корисні речі для країни, а не виступають вечорами на політичних шоу. Я певна, наша команда 100% переможе!», - заявила в ході свого виступу новий лідер виборчого списику Ганна Гопко.

До списку озвучених кандидатів у загальнодержавному виборчому окрузі від партії «Об'єднання Самопоміч» увійшов 61 кандидат, серед яких: 1. Ганна Гопко, 2. Семен Семенченко, 3. Олексій Скрипник, 4. Оксана Сироїд, 5. Віктор Кривенко, 6. Ірина Суслова, 7. Павло Кишкар, 8. Альона Бабак, 9. Наталія Веселова, 10. Олександр Данченко, 11. Олена Сотник, 12. Олег Лаврик, 13. Єгор Соболєв, 14. Ярослав Маркевич, 15.Іван Мірошниченко, 16. Андрій Журжій, 17. Остап Єднак, 18. Ігор Діденко, 19. Тетяна Острікова, 20. Олександр Опанасенко та інші.

Нагадаємо, що раніше «Слово і Діло» повідомляло про те, що політична партія «Об'єднання Самопоміч» Андрія Садового буде приймати участь у дострокових парламентських виборах 2014 року спільно з політичною партією «Воля» Єгора Соболєва, батальйоном «Донбас» Семена Семенченка і екс-міністром економіки Павлом Шереметою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: