Спритний на обіцянки Журавський знову балотується в нардепи від Житомирщини

Читать на русском

«Слово і Діло» вивчило передвиборчу програму кандидата-самовисуванця та народного депутата ВР VII скликання від Житомирської області Віталія Журавського, і з'ясувало, що більшість пунктів нової програми нардепа збігаються з його програмою на попередніх виборах.

При цьому, жоден з 10 пунктів його передвиборчої програми на виборах-2012 досі не отримав статусу «виконано».

Зокрема, кандидат, як і в 2012 році, обіцяє виборцям підвищення пенсій, допомогу незахищеним верствам населення, підтримку молодим сім'ям та справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги.

«Перекочували» зі старої програми в нову і обіцянки Журавського щодо підвищення заробітної плати лікарям і працівникам сфери культури. Цікаво, що не змінилось навіть формулювання. Так само в новому, VIII скликанні Верховної Ради, Журавський сподівається ввести податок на розкіш, який він обіцяв запровадити ще 2 роки тому.

Втім, тенденції часу не могли не залишити відбитку на програмі кандидата. «Слово і Діло» відзначило в його новій програмі й кілька нових пунктів. Зокрема - про підтримку євроінтеграції, допомогу родинам, що постраждали від збройного конфлікту на сході та забезпечення медичної реабілітації й зубопротезування пенсіонерам державним коштом.

Чи матимуть ці обіцянки таку ж долю, як і ті, що нардеп дав 2 роки тому - покаже час.

Загалом у списку обіцянок Віталія Журавського - 15 зобов'язань, 2 з яких він все ж таки виконав, хоча дав їх уже в якості народного депутата. Йдеться про ремонт дороги до музею домашньої ікони в Радомишлі та введення в експлуатацію школи в с. Нові Вороб'ї Малинського району Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: