Балога хоче звільнити Гелетея и Муженка

Читать на русском

Народний депутат України Віктор Балога зареєстрував проект постанови про звільнення міністра оборони Валерія Гелетея.

Про це він повідомив на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про звільнення від виконання обов’язків Міністра оборони Валерія Гелетея», - пише Балога.

А також додає, що, на його думку, на міністра оборони є безліч нарікань, як з боку військових і колег по уряду, так і від громадськості.

«Особисто я солідарний з людьми, і мене, як громадянина, така робота теж не влаштовує. Тому, вирішив взяти на себе відповідальність за внесення у ВР проекту постанови про звільнення Міністра оборони, хоча преса (скоріше з владних пагорбів) по сьогоднішній день його прихід в уряд приписує мені», - написав він.

Читайте також: Народні герої в «Народному Фронті»: Білецький та Гаврилюк йдуть на вибори

Крім того, Віктор Балога відмічає і нарікання на начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-полковника Муженка.

«Щоб бути справедливим до кінця, також зареєстрував проект постанови про звільнення начальника Генерального штабу Збройних сил України. Вести у танкову атаку бійців – це, безумовно, вчинок. Але це – робота офіцерів. Задача начальника Генштабу – зробити усе, щоб ці офіцери не опинилися в котлах», - йдеться в повідомленні.


ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: