Партія регіонів і Партія розвитку України об'єднуються в опозиційний блок

Читать на русском

Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін заявив, що Партія регіонів і Партія Розвитку України (ПР і ПРУ) йдуть на вибори «опозиційним блоком».

Про це стало відомо у вівторок на брифінгу, пише «Слово і Діло»з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

У цей же час один з лідерів ПР Борис Колесніков, що таке рішення буде прийнято на політраді і з'їзді Партії регіонів, а до блоку також увійдуть понад 25 громадських організацій.

На круглому столі, що провела ПРУ у вівторок був підписаний меморандум, в якому її учасники прийняли рішення про об'єднання "всіх конструктивних сил, у складі об'єднаної опозиції, куди повинні увійти політичні партії, громадські організації і профспілки".

Читайте також:ПРУ замість ПР?

«Ми готові запропонувати альтернативу нинішньої бездарної влади. Ми готові створити команду професіоналів з числа розважливих людей, які розуміють, що в основі творчої праці, спрямованого на оздоровлення суспільства, повинен лежати головний принцип», - сказано в тексті меморандуму.

А також наголошується, «Ми готові створити «коаліцію Миру» і кинути виклик «партії Війни». Ми готові йти на вибори, перемагати, брати на себе відповідальність за порятунок країни та її економіки».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: