Об'єднання «Громадянської позиції» і Демальянсу вигідне для обидвох - Магда

Читать на русском

Анатолія Гриценка і Демальянсу є вигідним для обидвох політичних сил.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи оголошене на з'їзді політичної сили Анатолія Гриценка об'єднання Громадянської позиції і Демальянсу.

«Метою політичної партії в передвиборчій кампанії є охопити якомога більше вікових та соціальних категорій. З цієї точки зору таке об'єднання є логічним», - вважає Євген Магда.

Політолог зазначає, що для Демальянсу таке об'єднання цілком вірогідно стане гарантією потрапляння своїх представників до парламенту, тобто початком входження у велику політику, своєрідний трамплін. Оскільки для будь-якої політичної партії потрапляння до парламенту є вже певним рівнем.

«Демяльянсу вигідне об'єднання з «Громадянською позицією», але тут є свої моменти. Цілком вірогідно, що майбутні депутати Демальянсу у Верховній Раді почуватимуться некомфортно, оскільки їх буде небагато, отже і важелів впливу на процес буде мало», - вважає Євген Магда.

Читайте також: ЗМІ «записують» Семенченка та Парасюка до партії Турчинова

«Щодо Анатолія Гриценка, то в нього певною мірою склався імідж недоговороздатного політика. А власне таке об'єднання з Демальянсом як раз здатне спростувати такий імідж», - наголошує Євген Магда.

Нагадаємо, вчора стало відомо про те, що партія «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка на парламентські вибори піде за відкритими списками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: