Тижневий дайджест станом на 16 вересня 2013 року

Читать на русском

За останній тиждень до системи "Слово і діло" додано 81 нову обіцянку від представників органів центральної та місцевої влади. Серед головних фігур – міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов та голова Житомирської ОДА Сергій Рижук.

Міністр енергетики Едуард Ставицький минулого тижня запевнив, що видобуток газу на Юзівській площі розпочнеться з 2015 року, а 19 грудня, за словами міністра, розпочнуться пускові операції 2-го гідроагрегату Дністровської ГАЕС в Чернівецькій області.

Також Едуард Ставицький пообіцяв, що до 1 листопада в підземні сховища газу закачають близько 18 млрд. куб. м блакитного палива.

Голова КМДА Олександр Попов пообіцяв в 2015 році здати першу чергу метро на Троєщину, в жовтні поточного року винести на сесію Київради схему розміщення МАФів, з 1 січня 2014 року запровадити єдиний квиток на проїзд громадським транспортом і до вересня 2014 року закупити 140 нових вагонів метро.

Гаряче водопостачання всім будинкам столиці, за словами чиновника, буде надано до 15 жовтня. Також міський очільник запевнив, що минулорічного снігового колапсу в Києві не буде, і всі служби будуть готові до можливих сильних опадів.

Голова Житомирської ОДА Сергій Рижук минулого тижня приділив увагу розвитку сільськогосподарського потенціалу області. За його словами, цьогоріч врожай зернових в області становитиме 1 млн. 700 тис. тонн. В Андрушіському, Попільнянському та Новоград-Волинському районах буде побудовано елеватори.

Протягом минулого тижня 43 обіцянки отримали статус «Виконано» та 43 – «Не виконано».

Як обіцяли прем'єр-міністр Микола Азаров та віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко, 10 вересня відновило свою роботу підприємство «Карпвтнафтохім», де було поновлено виробництво поліетилену. Однак не справдилася обіцянка голови КМДА Олександра Попова щодо підключення гарячого водопостачання у всіх будинках столиці.

Станом на 16.09.2013 року в системі "Слово і діло" налічується 1037 персон і 16014 обіцянок, з них 9874 в процесі, 2763 виконаних і 2773 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: