У Булатова повернули собі київський льодовий палац «Авангард»

Читать на русском

Кабінет міністрів Україні повернув у підпорядкування Міністерства молоді та спорту київський льодовий стадіон «Авагард».

Про це повідомляєтья у прес-службі відомства, пише «Слово і Діло».

Рішення про передачу арени у державну власність уряд прийняв на вчорашньому засіданні. Як повідомляють у Кабінеті міністрів, колишнього власника будівлі — керівництво дитячо-юнацького спортивного центру профспілок Києва - підозрюють у нецільовому використанні коштів, виділених місцевим бюджетом на реконструкцію будівлі.

Як повідомляють у прес-службі Мінмолодьспорту, протягом 2012-2013 років через бюджет Києва на ремонт льодової арени було виділено близько 30 млн грн. Однак пізніше керівництво дитячо-юнацького спортивного центру відзвітувало про використання лише 3,2 млн грн - на закупівлю та встановлення нового обладнання. Решта робіт та закупівель так і не бли здійснені - вже протягом 2 років на території арени жодних робіт із реконструкції не проводиться.

Варто зазначити, що тривалий час саме арена «Авангард» була домашнім майданчиком столичного хокейного клубу «Сокіл».

Читайте також: Булатов фінансуватиме спорт за рахунок лотерей

Нагадаємо, 14 квітня міністр молоді та спорту Дмитро Булатов відкрив у Броварах під Києвом басейн олімпійського резерву «Купава», який також тривалий час перебував на реконструкції.

У свою чергу, мер Києва Віталій Кличко неодноразово обіцяв підтримку розвитку спорту в столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: