АНОНС ЗАХОДУ: «Блоковий статус України: панацея чи загроза?»

Читать на русском

Сьогодні, 4 вересня 2014 року, на території вільного простору Freud House за адресою вул. Костянтинівська, 21, пройде відкрита експертна дискусія на тему: «Блоковий статус України: панацея чи загроза?»

Ініціатором та організатором обговорення виступає інформаційний портал «Слово і Діло».

Серед переліку головних питань, що плануються до обговорення: реальність прийняття урядового законопроекту щодо скасування позаблокового статусу України в парламенті, необхідність реформ української армії та нові геополітичні загрози для України.

В числі запрошених - провідні політологи, аналітики та блогери України. Зокрема: глава Атлантичної ради України, генерал-лейтенант у відставці Вадим Гречанінов, керівник проекту «Мій вибір НАТО», заступник голови громадської ліги «Україна-НАТО» Олег Соскін, колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж, політологи Володимир Цибулько, Євген Магда, Олексій Кошіль, Віталій Коршунов та інші знані військові експерти і політичні аналітики

Початок заходу о 19.00.

Кількість учасників обмежена. З питань участі у заході просимо звертатись до організаторів. Електронна адреса: [email protected].

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: