У Голландії Азаров крім Shell заодно зконтактувався і з Philips

Читать на русском

Прем'єр-міністр Микола Азаров під час робочої поїздки до Нідерландів провів зустріч з головним виконавчим директором компанії Royal Philips Electronics з питань Росії та Центральної Азії Аріеном де Йонгсте.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів, передає "Слово і діло".

"Ми домовилися про те, що наші робочі групи розроблять перспективний план, розрахований на 5-7 років, який насамперед буде забезпечений джерелами фінансування. Це буде конкретна програма створення в Україні мережі сучасних медичних установ", - зазначив Азаров.

Крім того, за словами прем'єра, під час зустрічі обговорювалася перспектива співпраці з компанією Philips щодо обладнання українських міст сучасними енергозберігаючими системами освітлення.

Раніше під час візиту до Нідерландів прем'єр Микола Азаров взяв участь у підписанні угоди про операційну діяльність між урядом України та компанією Royal Dutch Shell.

За словами глави уряду, співпраця з Royal Dutch Shell з часом дозволить значно збільшити обсяги власного видобутку вуглеводнів та забезпечить енергетичну незалежність України.

Як повідомлялося раніше, 26 червня 2013 року Азаров запевнив, що співпраця з компанією Shell у видобутку сланцевого газу забезпечить інвестиції в українську економіку в розмірі 10 млрд. дол.

Міністр екології Олег Проскуряков 13 травня 2013 року заявив, що при видобутку сланцевого газу шкоди екології завдано не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: