Яценюк і Турчинов залишаються в «Батьківщині»

Читать на русском

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, голова ВРУ Олександр Турчинов та екс-секретар РНБО Андрій Парубій не виходили з партії «Батьківщина».

Про це в ході сьогоднішньої прес-конференції повідомили депутати від «Батьківщини» Григорій Немиря та Андрій Кожем'якін, повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на Телеканал 24.

«21 серпня в нас було засідання політради партії. І всі згадані вами особи просто не погодилися з ухваленими рішеннями й покинули засідання. Заяв про вихід з партії у нас немає. Якщо раптом з'являться - самі побачите», - повідомили вище згадані депутати.

Читайте також: Початок передвиборчої кампанії? Тимошенко закликає ввести військовий стан

За інформацією від народного депутата України Андрія Кожем'якіна, на порядку денному засідання розглядалися 4 питання. Зокрема, мова йшла про участь партії «Батьківщина» в позачергових виборах народних депутатів у теперішньому складі, підписання угоди про коаліцію демократичних сил після виборів, збереження за Арсенієм Яценюком посади прем'єр-міністра в разі перемоги на виборах, а також висунення Юлії Тимошенко першим номер у списку партії на виборах, сказав Кожем'якін.

Разом з тим, Григорій Немиря доповнюючи сказав, що саме останнє (Тимошенко — перший номер списку) та питання підписання угоди щодо коаліції демократичних сил до виборів і стало головними підставами незгоди ЯценюкаТурчинова і Парубія.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: