Бойовики намагались наступати в районі Дебальцевого - Тимчук

Читать на русском

В районі Луганського аеропорту бойовики обстріляли колону сил АТО, внаслідок чого пошкоджено чотири одиниці бойової техніки та є поранені.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

За його інформацією, наразі продовжуються бойові зіткнення в районах Луганська, Іловайська, Лутугиного, Станиці Луганської. Крім того, силами противника здійснюється системний обстріл позицій АТО.

«Протягом останнього часу відповідним мінометним обстрілам піддалися блок-пости в районі населеного пункту Червона Поляна, Георгіївка, Станиця Луганська. Більш ніж чотири години тривав мінометний обстріл блок-постів поряд із населеними пунктами Лутугине та Герасимівка», - пише Тимчук.

Читайте також: Україні не варто вводити військовий стан, - військовий експерт

Окремо слід зазначити, що за інформацією Тимчука, терористами була здійснена спроба наступу на опорний пункт АТО в районі населеного пункту Дебальцеве, однак атака була відбита. Крім того був здійснений обстріл з БМ «Град» позицій АТО в районі Маломиколаївки.



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: