Обидва претенденти на крісло Шеремети є «технічними», - експерт

Читать на русском

Політичний консультант Сергій Слободчук вважає, що обидва ймовірні претенденти на крісло міністра економічного розвитку і торгівлі після відставки Павла Шеремети - Богдан Данилишин та Олександр Данилюк - швидше за все стануть «технічними міністрами».

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи інформацію щодо ймовірності призначення на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі Богдана Данилишина та Олександра Данилюка.

«Обидві кандидатури по своїй суті є, так би мовити, «гарними виконавцями», тобто за основу тут виступає не критерій фахового професіоналізму, а критерій належного виконання покладених обов'язків. Такі собі «технічні міністри», - стверджуєМатвієнко.

Експерт вважає, що як Данилюк, так і Данилишин є представниками попередньої формації.

Читайте також: Україні потрібне перепрофілювання держслужбовців - експерт

«Слід враховувати той факт, що у Данилюка в принципі відсутній будь-який досвід управляння державними структурами. А Данилюк вже займав посаду міністра економічного розвитку і торгівлі із 2007 по 2010 роки за часів прем’єрства Юлії Тимошенко», - підкреслив Слободчук.

Нагадаємо, Павло Шеремета подав у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі 20 серпня. Своє звільнення він пояснив тим, що Кабмін «нав’язав» йому нового заступника без погодження з ним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: