Біженці з Донбасу та Криму не надто активно шукають роботу — Мінсоцполітики

Читать на русском

В Міністерстві соціальної політики порахували, що за допомогою в працевлаштуванні на новому місці проживання звернулися лише 7 635 переселенців.

При цьому, загальна кількість зареєстрованих переселенців, за даними міністра соцполітики Людмили Денісової, складає 107 447 осіб, передає кореспондент «Слова і Діла». Серед них — близько 44 тисяч дітей.

«Що стосується Державного центру зайнятості, то до Державного центру зайнятості з числа переселенців звернулось 7 635 осіб», - розповіла Денісова.

У відомстві також констатують, що понад 4 тисячі осіб були поставлені на облік, частина з них отримують допомогу по безробіттю, і лише 1 185 — уже працюють. Відповідаючи на запитання журналістів щодо того, люди яких професій отримали роботу, Денісова відповіла, що це переважно робітничі професії.

Загалом «Слово і Діло» зареєструвало 53 обіцянки міністра соцполітики Людмили Денісової, з яких вона наразі виконала 18. Зокрема, у травні 2014 року міністерству вдалося скоротити безробіття, як і обіцяла Денісова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: