Заборонена зона для братів наших менших

Читать на русском

Зустрічали бездомних тварин на вулицях свого міста? Навряд чи хтось дасть негативну відповідь на це питання. З кожним днем їх стає все більше, а люди вимушені з острахом виходити зі своїх домівок.
Напередодні чемпіонату Європи з футболу Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак заявив, що собак, які знаходяться у 1,5-кілометровій зоні НСК “Олімпійський”, планують відловити і розмістити в новому притулку для тварин.
Як повідомили в адміністрації, в рамках проведення свята футболу виловили 56 собак. Тварини були передані під опіку опікунам або доставлені до комунального притулку в с. Нове Залісся Бородянського району Київської області. Слід зазначити, що вилов здійснювався виключно до заявок балансоутримувачів відповідних територій.
Не дивлячись на те, що даної обіцянки О. Мазурчак дотримався, проведені заходи проблему загального масштабу не вирішують. Хотілося б, щоб влада не відкладала на потім питання безпеки громадян та не приурочувала щоденний обов'язок до подій європейського масштабу.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: