Під час параду представлено новітню військову техніку

Читать на русском

На честь Дня Незалежності під час військового параду в Києві була представлена новітня бойова техніка. 

Про це повідомляє кореспондент «Слова і Діла» 

Хрещатиком проїхало 145 одиниць військової техніки: «Град», «Смерч», комплекси протиповітряної оборони «С-300», ракетні комплекси «Точка У», БТР-и, військові автомобілі «кугуаром» і КрАЗи з екіпажами протиповітряної оборони і артилеристами. 

Крім того,  урочистим маршем пройшло понад 2,5 тисячі військовослужбовців Збройних Сил, правоохоронних органів та інших військових формувань. Також участь у параді взяв і підрозділ, що складається з бійців АТО. Після закінчення параду підрозділ знову повернеться у зону АТО.

Крім того, сьогодні на Майдані Незалежності Президент України Петро Порошенко пообіцяв виділити 40 млрд грн на переозброєння української армії.

«До захисту незалежності нашої держави потрібно постійно бути готовим. І вже до кінця цього року будуть виділені мільярди гривень на оновлення озброєння і військової техніки. Зараз перед вами з Хрещатика прямо в зону антитерористичної операції прослідує колона нової, щойно купленої або щойно відремонтованої техніки», - наголосив Президент.

Нагадаємо, в липні Президент України Петро Порошенко запевняв, що Україна збільшить обсяги виробництва озброєння для української армії. Зокрема, мова йде про високоточну зброю, бронежилети, безпілотники, тепловізори та ін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: