Сили АТО продовжують утримувати позиції в районі Савур-Могили - Тимчук

Читать на русском

На Сході країни тривають бойові дії в районах населених пунктів Донецьк, Горлівка, Новосвітлівка, Хрящувате.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«Сили АТО продовжують утримувати позиції в районі Савур-Могили, перебуваючи під постійним обстрілом. Протягом доби сили АТО завдали близько 60 артилерійських ударів по противнику. В тому числі двічі - по двох колонах бронетехніки Збройних сил Росії, зафіксованих в районі населеного пункту Білоярівка», - зазначає військовий експерт.

Читайте також: Терористи зібрали живу силу у Станиці Луганській - Тимчук.

Крім того, бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО з мінометів. Так, обстріляно блокпост неподалік населеного пункту Станиця Луганська, опорний пункт поблизу Луганська, позиції на території аеропорту в Луганську, блок-пост і опорний пункт поблизу населеного пункту Уткіне.

Також, обстріляний базовий табір сил АТО поруч з населеним пунктом Весела Гора та опорний пункт сил АТО поблизу населеного пункту Червона Поляна, з БМ-21 «Град» обстріляно позиції сил АТО неподалік населеного пункту Маломиколаївка та опорного пункту поблизу Донецька.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: