Схід отримав більше 1200 тонн гуманітарної допомоги

Читать на русском

За останній період рятувальники доставили на Донбас більше 1200 тонн продуктів, 800 наборів добових пайків, 8650 літрів питної води, 6500 буханок хліба.

Про це повідомили у Державній службі із надзвичайних ситуацій, пише «Слово і Діло»

В ДСНС повідомляють, що місцеві адміністрації спільно з рятувальниками ДСНС України та волонтерськими організаціями збирають речі першої необхідності та відправляють до східних регіонів. Допомога йде з усієї України.

Крім того, рятувальники організовують постійний збір та здійснюють доправлення гуманітарної допомоги до місць призначення. Таким чином, жителі східних міст отримують макаронні вироби, борошно, цукор, питну воду, чай, хліб, печиво, олію, овочі, фрукти, крупи,  засоби гігієни, медпрепарати та одяг.

Рятувальники продовжуватимуть доставляти гуманітарну допомогу жителям сходу України до повного відновлення життєзабезпечення у звільнених від терористів містах.

Раніше «Слово і Діло»  повідомляло, що Максим Бурбак, міністр інфраструктури, 14 серпня 2014 року пообіцяв прозвітувати про кошти, витрачені на конвой гуманітарної допомоги Луганську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: