Програма розвитку фізкультури і спорту пройшла перше читання

Читать на русском

Верховна Рада прийняла за основу законопроект №2629 про Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ВРУ, текст якого має "Слово і діло".

В документі визначено такі основні напрямки, як: розвиток фізичної культури; розвиток дитячого, дитячо-юнацького та резервного спорту; розвиток спорту вищих досягнень; удосконалення системи забезпечення розвитку фізичної культури і спорту; участь державних та громадських інституцій у реалізації державної політики щодо розвитку фізичної культури і спорту.

Як повідомляється, окремий розділ законопроекту присвячений питанням моніторингу, оцінки та очікуваним результатам виконання цієї програми.

Нагадаємо, 27 серпня 2013 року міністр молоді та спорту Равіль Сафіулін запевнив, що відомство домагатиметься оформлення та прийняття Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки у вигляді закону.

Варто зазначити, що ще у 2010 році Сафіуллін обіцяв затвердити Загальнодержавну цільову соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: