Тижневий дайджест станом на 30 липня 2012 року

Читать на русском
За минулий тиждень система "Слово і Діло" поповнилася 117-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Міністр оборони Дмитро Саламатін, керівник Центрального виборчого штабу Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов та голова Рівненської обласної ради Юрій Кичатий.

Очільник оборонного відомства  в рамках візиту до Севастополя оцінив стан бойової підготовки флоту та окреслив головні завдання на найближчу перспективу. Зокрема, вже наступного року планується ввести до бойового складу підводний човен "Запоріжжя", забезпечити постійне патрулювання двох кораблів, а також планується, що фрегат «Гетьман Сагайдачний» візьме участь у міжнародній операції по боротьбі з піратством «Океанський щит».

Олександр Турчинов  напередодні старту передвиборчої кампанії оголосив покращення соціального становища народу основним пріоритетом. Так, після приходу до влади опозиція скасує пенсійну реформу, підвищить прожитковий мінімум та рівень заробітної плати, зніме податковий тиск та позбавить пільг чиновників.

Голова Рівненської обласної ради  відвідав Демидівщину, інтереси виборців якої він представляє, та висловив занепокоєння станом медичної галузі краю. За його словами, вже найближчим часом район отримає сучасну медичну апаратуру та все необхідне для надання першої медичної допомоги.
Протягом аналізованого періоду часу 33 обіцянки отримали статус "Виконано" та 41 - "Не виконано".
Як і обіцяв П. Порошенко, вже другий рік поспіль передумов для девальвації гривні немає. Зокрема, індекс інфляції становив 4,6% станом на кінець 2011 року та 0,1% - станом на середину 2012 року. А от Голова КМДА О. Попов не дотримав свого слова і заходи із забезпечення безпеки експлуатації у київському метрополітені не були профінансовані. Натомість КП "Київський метрополітен" повідомило, що підприємству було виділено додаткових 125 млн. грн. на поповнення статутного фонду.
Станом на 30.07.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 655 персон та 5706 обіцянок, з них 3053 у процесі, 1454 виконаних та 1199 невиконаних.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: