Червоний Хрест не знає про груз Геращенко

Читать на русском

Національний комітет Товариства Червоного Хреста України повідомляє, що ніяких офіційних документів від уповноваженого президента з мирного врегулювання конфлікту у Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко щодо гуманітарного вантажу для Луганська вони не отримували.

Генеральний секретар Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Алла Хабарова запевнила, що вантаж надійшов до Старобільська і разом з обласною організацією Червоного Хреста буде розподілятися по звільненим територіям від збройного конфлікту, проте документів від Геращенко Національний комітет так і не отримав.

Про це вона заявила в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу», щодо обіцянки Ірини Геращенко передати Червоному Хресту гуманітарний вантаж для Луганська.

Читайте також: Українські митники почали перевірку російської «гуманітарки»

Як повідомляє УНІАН, перші вантажівки українського гуманітарного вантажу – 26 вантажівок з 320 тоннами вантажу – приїхали до Старобільська Луганської області.

«У вантажі – цукор, крупи, питна вода, борошно, хліб та інші продукти і речі першої необхідності», - наголосила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: