У "Свободі" гордо повідомили, що не дали побудувати православну святиню

Читать на русском

Комісія з питань упорядкування і демонтажів тимчасових споруд при Дніпровській районній адміністрації рекомендувала міській комісії з питань упорядкування і демонтажів тимчасових споруд знести об'єкт церковного будівництва у парку "Перемога", що належить Московському патріархату.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВО "Свобода", текст якого має "Слово і діло".

Таке рішення комісії було прийнято після засідання 3 вересня 2013 року, в якому брали участь і члени ВО "Свобода". За повідомленням прес-служби, партійцям перешкоджали в проходженні на засідання, тим не менш, вони потрапили туди разом з протестуючими проти забудови киянами і домоглися прийняття вищевказаного рішення.

У партії нагадують, що після участі в акції протесту проти будівництва церкви в парку "Перемога" один з її активістів був засуджений на один рік позбавлення волі умовно, а ще одному активістові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше голова КМДА Олександр Попов обіцяв, що після детального вивчення всіх фактів незаконного будівництва в Києві буде складено і оприлюднено список об'єктів, які підлягають демонтажу.

У свою чергу прем'єр-міністр Микола Азаров запевняв, що з часом будуть внесені зміни до законодавства, що дозволяють враховувати думку громадськості при здійсненні міської забудови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: