Указ про розпуск парламенту на нас чекає на день Незалежності – Фесенко

Читать на русском

Керівник аналітичного центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко переконаний, що шансів на відновлення коаліції в парламенті, який діє, практично немає.

Про це він заявив у ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» стосовно Верховної Ради, що діє, і перспектив появи нових політичних гравців на осінніх парламентських виборах.

Зі слів політолога, зараз «Батьківщині» не варто здійснювати політичне самогубство і йти в коаліцію зі своїми ідеологічними противниками і представниками старої влади.

А якщо навіть теоретично припустити, що набереться 226 голосів, то, на думку експерта, наступного ж дня парламент буде заблокований противниками коаліції. Тому задум реанімувати коаліцію – це не що інше, ніж "спроби робити хорошу міну при поганій грі", відзначає політолог.

В цілому ж, зі слів Фесенка, указ про розпуск парламенту на нас чекає, швидше за все, напередодні або в день Незалежності.

«Що ж стосується виборчого законодавства, то воно залишиться таким, що діє, але з точковими змінами, наприклад, у питанні блоків або термінів виборчої кампанії», - відзначив наостанок політолог.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: