Парубій пішов з посади секретаря РНБО (ОНОВЛЕНО)

Читать на русском

Андрій Парубій пішов з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Такий висновок можна зробити з повідомлення прес-секретаря Президента України Святослава Цеголка в Twitter, пише «Слово і Діло».

«На будь-якій посаді Парубій залишається в команді президента. Порошенко подякував секретарю РНБО за роботу», - написав Цеголко.

Водночас сам Парубій на своїй сторінці в Facebook написав наступне: «Подав у відставку з посади Секретаря РНБО України. В час війни коментувати відставку вважаю неприйнятним».

В свою чергу, як повідомила прес-служба Глави держави, Порошенко прийняв заяву Парубія про відставку. Зокрема, своїм указом № 639/2014 Президент України звільнив Парубія з посади секретаря РНБО.

Як відомо, 4 серпня в деяких ЗМІ з'явилася інформація, що секретар РНБО Андрій Парубій написав заяву про відставку з займаної посади. При цьому джерело в РНБО повідомило, що глава СБУ Валентин Наливайченко і нардеп від «Батьківщини» Юрій Стець - найбільш ймовірні кандидатури на цю посаду.

Поточний рейтинг Парубія в системі «Слово і Діло» становить 32% - він виконав 7 з 22 зафіксованих проектом обіцянок, ще 9 його обіцянок мають статус «не виконано». Які обіцянки секретаря РНБО знаходяться в процесі виконання, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: