День міста тернополяни зустрінуть з оновленим бульваром Д. Галицького

Читать на русском

З нагоди відзначення 473-ї річниці з дня заснування міста Тернопіль проект «Слово і Діло» проаналізував, що вдалося виконати міському голові Сергію Надалу до урочистого святкування із запланованого на 2013 рік.

По-перше, тернополян можна привітати із завершенням реконструкції бульвару Данила Галицького: тут відновлено пішохідне покриття у вигляді бруківки, побудовано фонтан, а також встановлено новий дитячий майданчик. По-друге, святкування Дня міста буде безпечніше завдяки встановленню камер відеоспостереження у місцях найбільшого скупчення людей. Наразі працює 34 камери, однак до кінця року їх кількість буде збільшено.

З-поміж іншого, вже з 1 вересня на базі ТЗОШ №15 буде діяти 10-й клас медичного ліцею, учні якого зможуть отримати відповідні навички з урахуванням всіх передових технологій.  

Продовжується також робота над облаштуванням кабінетів сімейного лікаря в новобудовах для обслуговування тернополян за місцем проживання: наприкінці травня поточного року було відкрито чергову амбулаторію сімейної медицини в мікрорайоні Дружба по вул. Петриківській 25а.

Залишається сподіватися, що і після святкування пам’ятної дати робота над впорядкуванням міста триватиме і у мешканців файного міста будуть нові приводи оцінити ефективність роботи міського голови.

 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: