Ярема оновив 75% складу центрального апарату ГПУ

Читать на русском

Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявив, що ГПУ оновила 3/4 складу свого центрального апарату.

Про це він сказав сьогодні, 2 серпня під час розширеного засідання колегії Генеральної прокуратури України, інформує «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«В даний час перепризначено 1 005, або 3/4 працівників центрального апарату, ретельно вивчені особистості претендентів і укомплектовані практично всі керівні посади», - повідомив Ярема.

Також, за словами генпрокурора, була змінена структура і штатний розклад органів прокуратури. Ярема також повідомив, що посади заступників генерального прокурора були об'єднані з посадами начальників головних управлінь.

Крім того, він зазначив, що в структурі ГПУ було створено Управління з питань захисту прав громадян та інтересів України на тимчасово окупованій території Криму.

«Деякі прокурори досі не усвідомили складність ситуації в країні і свої першочергові завдання. Тому очікуваний перелом у роботі прокуратури досі не стався», - вважає Ярема.

Нагадаємо, 19 червня Верховна Рада України призначила Віталія Ярему генеральним прокурором України. В активі Яреми - 10 виконаних обіцянок з 65, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». У процесі виконання зараз знаходиться 51 обіцянка генпрокурора. Детальніше з ними можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: