Попов проігнорував проблеми Київського зоопарку

Читать на русском

За даними проекту «Слово і Діло», на початку минулого місяця голова КМДА Олександр Попов обіцяв, що на наступній сесії  Київради буде прийнято рішення щодо виділення фінансової допомоги Київському зоопарку.

Нагадаємо, що дане питання постало у зв’язку з блокуванням банківських рахунків зоопарку через заборгованість за будівництво слоновника. Заблоковані були й банківські картки працівників зоопарку, у зв’язку з чим виплата зарплат була припинена.

За словами міських керманичів, жодне фінансування або допомога в межах столиці не може бути виділена без згоди Київради. Однак проблеми тварин та працівників зоопарку не увійшли до підготовленого владою списку найбільш нагальних проблем міста, що були вирішені на засіданні 19 серпня. Кошти, зокрема, було виділено на інфраструктурні об'єкти, соціальні надбавки бюджетникам, закупівлю техніки та підготовку до осінньо-зимового періоду.

Безсумнівно, це важливі питання, однак і проблеми людей, що працюють в зоопарку, забувати не варто було. Зважаючи на спротив, з яким проводяться останні засідання Київради, виділення фінансової допомоги зоопарку залишається під великим питанням.

Нагадаємо, що фракції «УДАР» та «БЮТ» в Київраді відмовилися брати участь у засіданнях міськради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: