Киянам пропонують користуватися «літньою» водою

Читать на русском

Київська міська державна адміністрація стверджує, що більшість киян підтримують рішення влади про тимчасове обмеження гарячого водопостачання для проведення стабільного опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

У КМДА повідомляють, що в умовах дефіциту газу мешканці столиці готові до економії, а також переходу на індивідуальні системи опалення та водонагрівання, аби опалювальний сезон 2014-2015 років пройшов стабільно. Все більше столичних родин купують електричні бойлери та обігрівачі, утеплюють свої помешкання.

«Зараз можна користуватися і «літньою» водою. Головне, щоб вистачило газу на опалення взимку. У цій ситуації громадяни та держава мають об’єднати зусилля», – зазначила жителька столиці Тамара.

Нагадаємо, київський мер Віталій Кличко заявляв, що дефіцит газу ускладнює опалювальний сезон не лише у столиці, а й по всій території України, тож для подолання кризової ситуації вкрай необхідно впроваджувати енергозберігальні технології.  

Раніше «Слово і Діло» повідомляло про обіцянку Віталія Володимировича на предмет впровадження в Києві енергозберігальних технологій. Крім того, столичний голова обіцяв зробити все можливе, щоб не залишати киян без газу та гарячої води.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: