Аваков не дотримав слова щодо забезпечення водою Слов’янська

Читать на русском

Окремі райони Слов'янська залишаються без водопостачання, попри обіцянку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова забезпечити місто водою впродовж трьох днів після повноцінного відновлення електропостачання.

Про це стало відомо за підсумками перевірки "Словом і Ділом" виконання обіцянки міністра внутрішніх справ, даної ним 8 липня цього року.

Так, до 23 липня 2014 року електропостачання у Слов’янську було відновлено на 96%. А уже 24 липня заступник голови Донецької ОДА Ілля Шевляк заявив, що електропостачання в місті наявне всюди.

В той самий час, за словами голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського, водопостачання було відновлено лише 30 липня, тобто через 6 днів після відновлення електропостачання, і то не всюди (90%).

Нагадаємо, що раніше «Слово і Діло» фіксувало обіцянки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо відновлення зруйнованого під час бойових дій Слов’янська. Зокрема, щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям міста та відновлення залізничного сполучення і телевізійних сигналів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: