Булатов проведе Євробаскет, хоч і не має на нього грошей

Читать на русском

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов упевнений, що проведення Євробаскету-2017 в Україні – це більш ніж реально.

Про це він заявив у розмові з кореспондентом «Слова і Діла».

«Звісно, існують механізми, коли країна може відмовитися від проведення спортивного заходу. Але ми пішли на рішучі дії і зробили все можливе, щоб провести підготовчий етап повною мірою. Своєю чергою, міжнародне співтовариство зробило крок назустріч Україні, і ми отримали позитивну відповідь. Україна зберегла свою репутаційну складову на висоті, і в результаті ми залишаємо за собою право проведення Євробаскету-2017», – наголосив він.

Булатов додав, що перенесення дати проведення Євробаскету з 2015 на 2017 рік – це дуже позитивне рішення, яке прийняла міжнародна федерація. Міністр зауважив, що Україна зробила все, аби це сталося.

Також Булатов зазначив, що попередня влада заклала в бюджет величезні кошти на розвиток спортивної інфраструктури в Україні, також планувалося проведення широкомасштабних PR-кампаній і створення інтернет-порталу чемпіонату за бюджетні кошти.

«Ми змінили підхід. Зрозуміло, що наразі коштів у бюджеті не просто бракує, їх просто немає, і найближчим часом навряд чи будуть. Міністерством буде проведено фінансовий аналіз проекту, ми будемо вести переговори з міжнародним товариством», – поділився міністр.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 17 обіцянок Дмитра Булатова, з яких 5 уже отримали статус «виконано».

У березні Булатов запевнив, що фінансування Євробаскету-2015 буде суттєво скорочено – з 5,5 млрд грн до 1,2 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: