Романчук змусить «пищати» бронетанковий завод

Читать на русском

Екс-губернатор Миколаївщини Микола Романчук пообіцяв навантажити державне підприємство «Миколаївський бронетанковий завод» замовленнями, а працівників – роботою.

Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на заяву політика, виголошену під час передачі ним до зони АТО броньованої медичної машини БММ-70, розробленої Миколаївським бронетанковим заводом.

«Якщо щось треба зробити для армії, то це обов'язок кожного. І ми сьогодні з заступником голови Адміністрації Президента Геннадієм Зубком можемо запевнити вас в особі вашого керівника, що завантажимо завод так, щоб ви пищали! Щоб ви працювали не в одну зміну, а в дві. Щоб вас було не 150 чоловік, а 450! Тому вимагайте від свого керівника постійного завантаження, ми вас підтримуватимемо», − натхненно заявив екс-губернатор.

Однак варто зауважити, що, попри оптимістичні заяви, наразі невирішеною залишається проблема заборгованості заробітної плати перед робітниками Миколаївського бронетанкового заводу. Згідно з даними Департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації, цей борг становить 1 мільйон 370 тисяч гривень.

Раніше «Слово і Діло» неодноразово акцентувало увагу на обіцянках Миколи Романчука. В тому числі й щодо погашення заборгованостей зарплати робітникам на інших великих миколаївських підприємствах. Однак вони виконані не були.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: