Кличко «заморозить» киян уже цього опалювального сезону

Читать на русском

Взимку температура опалення столичних будинків буде нижчою на 1-2 градуси, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Нам необхідно позбутися газової залежності від Росії, і ми розуміємо, що цей період буде непростим. Взимку нам доведеться знизити температуру при опаленні на 1-2 градуси», − заявив мер Києва Віталій Кличко в ході відвідин одного зі столичних ЖЕКів.

Київський очільник також наголосив, що дефіцит газу ускладнює опалювальний сезон не лише у столиці, а й по всій території України, тож для подолання кризової ситуації вкрай необхідно впроваджувати енергозберігальні технології.

«Нам потрібно доносити до населення інформацію про важливість впровадження енергозберігальних технологій, утеплення будинків і додаткового обігріву, якщо необхідно – електроприладами, а не газовими конфорками», – підкреслив Кличко.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло про обіцянку Віталія Володимировича на предмет впровадження в Києві енергозберігальних технологій. Крім того, столичний голова обіцяв зробити все можливе, щоб не залишати киян без газу та гарячої води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: