В заступника голови АП Зубка не склалося з подачею води в Донецьк

Читать на русском

Проектом «Слово і Діло» як невиконана зафіксована обіцянка першого заступника голови Адміністрації Президента Геннадія Зубка, котрий 15 липня заявив, що подача води в Донецьк та інші міста буде відновлена ​​протягом 5-6 днів.

Зокрема, на брифінгу в м. Ізюм він повідомив, що подачу води з каналу «Сіверський Донець» планується відновити протягом вказаного строку, втім, цього не відбулося: станом на 28 липня подача води до Донецька та Макіївки здійснювалася за скороченим графіком. Причиною цього є те, що вода каналом Сіверський Донець – Донбас подавалася в мінімальному режимі, а резервне водосховище біля Донецька було майже вичерпано. Крім того, без водопостачання залишалися Красноармійськ, Димитрів та деякі райони Горлівки.

Раніше «Словом і Ділом» вже фіксувалося невиконання подібних обіцянок українськими чиновниками: наприклад, 10 липня уповноважений Президента з урегулювання ситуації на сході Ірина Геращенко запевнила, що не пізніше 13 липня у Слов'янську буде відновлено водопостачання, проте обіцянка виконана не була.

14 липня вона повідомила, що Слов'янськ буде повністю підключено до водопостачання до кінця тижня, тобто до 20 липня, але й ця обіцянка була провалена.

Проектом «Слово і Діло» загалом зафіксовано 14 обіцянок Геннадія Зубка, з усіма ними можна ознайомитися на нашому сайті. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: