Кабмін звільнив керівника Держслужби зайнятості

Читать на русском

Кабінет міністрів України звільнив Марину Лазебну з посади голови Державної служби зайнятості.

Про це йдеться в розпорядженні уряду №659 від 23 липня, повідомляє «Слово і Діло».

«Звільнити Лазебну Марину Володимирівну з посади голови Державної служби зайнятості України у зв'язку з ліквідацією цієї служби (пункт 1 частини 1 статті 40 Кодексу законів про працю України)», – йдеться в документі.

Причиною звільнення Лазебної є ліквідація Держслужби зайнятості у квітні поточного року і передання всіх його функцій Міністерству соціальної політики.

Нагадаємо, Лазебна очолювала Державну службу зайнятості з травня 2013 року. Раніше вона обіймала посаду директора Департаменту ринку, праці та зайнятості Міністерства соціальної політики.

За весь період перебування Лазебної на посаді керівника Служби зайнятості в системі «Слово і Діло» зафіксовано три її обіцянки, які, на жаль, так і лишилися в процесі виконання.

Так, Марина Лазебна обіцяла, що працівники служби докладуть максимум зусиль, аби скоротити максимальний період перебування безробітних на обліку до 120 днів (4 місяці).

Крім того, вона запевняла, що після підписання Угоди про асоціацію міждержавні угоди з ЄС щодо соціального захисту заробітчан будуть переглянуті. Також буде поставлено на розгляд питання вільного переміщення робочої сили.

І насамкінець, голова Держслужби зайнятості була впевнена, що в Україні щороку з'являтиметься 60-70 тис. нових робочих місць.

Більше обіцянок політиків шукайте на нашому сайті

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: