Відповіли "по-одеськи"

Читать на русском

На початку 2011 року Голова Одеської обласної ради Микола Пундик, говорячи про пріоритети розвитку регіону, наголосив на необхідності будівництва 100 км доріг. Зокрема, планувалося приділити особливу увагу північним районам області, де шляхи були зруйновані під час зведення автобану "Київ-Одеса".

Маючи бажання переконатися у виконанні зазначених робіт, ми звернулися за підтвердженням до Миколи Пундика, який урочисто повідомив, що у 2011 році на відповідні заходи було направлено 297,6 млн. грн. Можливо, нас би задовольнила така відповідь, якби існував чіткий взаємозв'язок між затраченою сумою і кілометражем нового покриття, однак на сьогодні таких норм не розроблено. Тож вирішили отримати уточнюючу інформацію від першоджерела - Служби автомобільних доріг в Одеській області. Але і тут нас "пошили в дурні", надавши дані про загальний обсяг проведених ремонтних робіт.

Варто зазначити, що за минулий рік в цілому по Україні було введено в експлуатацію лише 122,8 км новозбудованих доріг. Можна, звичайно, припустити, що 100 з них - виключно здобутки Одещини, однак, скоріш за все, їх отримали регіони, в яких проводилися матчі чемпіонату Європи з футболу.

Що ж, сподіваємося, що рано чи пізно таємниче стане відомим, а ми будемо чекати на нові "одеські" відповіді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: