Терористи укріплюються в підконтрольних містах

Читать на русском

Терористи активно перегруповують сили та зміцнюють свої позиції у підконтрольних їм містах.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці Facebook, - пише «Слово і Діло».  

Зокрема, бойовики зміцнюють свої позиції в Алчевську. Крім того, «спостерігається подальше укріплення та обладнання вогневих позицій, оборонних споруд, а також перекидання броньованої техніки в населені пункти довкола Донецька, а саме: Горлівка, Іловайськ», - говорить прес-центр АТО. 

Згідно з інформацією, було здійснено обстріли з БМ-21 «Град» зі сторони РФ блокпостів в районі населених пунктів Іллінка, Комишне, Березово, Амвросіївка та аеропорту Луганськ. 

Крім того, бойовики намагаються утримати під контролем ділянки Державного кордону України. 

Раніше повідомлялося, що українські військові звільнили від бойовиків населений пункт Попасна  (Луганська область). Також міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відмітив, що звільнено місто Сєвєродонецьк.

Нагадаємо, в травні секретар РНБО Андрій Парубі запевнив, що антитерористична операція буде проводитися у всіх містах, де екстремісти порушують українські закони.

Також Зорян Шкіряк, радник міністра внутрішніх справ, 15 липня 2014 року на своїй сторінці в Facebook заявив, що АТО на сході України буде тривати до тих пір, поки не будуть знищені всі терористи і звільнені всі території Донбасу. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: