Тижневий дайджест станом на 23 липня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 128-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Міністр агропромислової політики та продовольства Микола Присяжнюк, голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига та Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк.

Микола Присяжнюк продовжує працювати над стратегією розвитку українського села. Поряд з виплатою дотацій на утримання телят передбачається виділення відповідних коштів і на свинарську галузь. Серед інших нововведень - створення сімейних ферм та залучення до роботи молодих спеціалістів. Зокрема, планується за кожною сільрадою закріпити студентів, які б давали головам рекомендації щодо покращення становища у сільському господарстві.

Губернатор Вінничини вирішив приділити увагу не лише відновленню, а й нарощуванню промислових потужностей регіону. Вже цього року буде запущено нові лінії з виробництва консервів на заводі "Вінтар", побудовано та введено в експлуатацію завод з виробництва концентрованих соків та завод з виробництва твердого біопалива з відходів лісового та сільськогосподарського виробництва у вигляді пелетів. Наступного року запрацює молокопереробний завод. На думку Миколи Джиги, це сприятиме створенню додаткових робочих місць та зростанню надходжень до бюджету.

Володимир-Волинський міський голова - відносно нова особистість у нашому рейтингу, проте за кількістю обіцянок не поступається іншим персонам. Невиконання запланованих робіт з благоустрою, капітального ремонту та будіництва сформувалося в низький показник його відповідальності - 11%.

Протягом аналізованого періоду часу 16 обіцянок отримали статус "Виконано" та 24 - "Не виконано".

З 16 липня поточного року в парку Тараса Шевченка і на площі Льва Толстого за сприяння заступника голови КМДА Р. Крамаренка для киян та гостей столиці відкрито доступ до безкоштовної мережі "Kyiv Free Wi-Fi". Проте слід бути уважними та обережними на вулицях міста, адже ненароком можна натрапити на аварійно-небезпечну ділянку дороги. Винуватцем цього буде Перший заступник голови КМДА О. Мазурчак, який в рамках боротьби з розкраданням обіцяв у минулому році замінити близько тисячі металевих люків пластиковими, однак виконано було лише третину запланованих робіт.

Станом на 23.07.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 653 персони та 5589 обіцянок, з них 3010 у процесі, 1421 виконаних та 1158 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: