Гранатуров відзначився чотирма невиконаними обіцянками

Читать на русском

Міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров поповнив свій рейтинг чотирма невиконаними обіцянками, інформує «Слово і Діло». 

Так, 31 жовтня 2013 року в. о. мера Миколаєва Юрій Гранатуров заявив, що задля економії паперу до бюджету  наступного року будуть включені видатки на найпростіші планшети чи нетбуки для депутатів міськради.

Однак, відповідно до "Плану заходів щодо організації виконання та економного і раціонального використання коштів міського бюджету міста Миколаєва на 2014 рік", видатки на придбання планшетів та нетбуків для депутатів міської ради на поточний рік не передбачені.

Нагадаємо,  в. о. міського голови Миколаєва заявляв, що навесні 2014 року заплановано відкрити дитячий садок № 143.

Згідно листа Миколаївської міської ради, через труднощі, які виникли з обслуговуванням Державною казначейською службою України у м. Миколаєві, у зв’язку з чим фактично призупинено реалізацію заходів, пов’язаних зі здійсненням будівельних та ремонтних робіт на комунальних об’єктах, що потребують ремонту та/або реконструкції, відкриття дошкільного навчального закладу № 143 з об’єктивних причин перенесено.

Крім того, в січні Юрій Гранатуров повідомляв, що до Дня Перемоги того ж року з вулиць міста будуть демонтовані всі незаконні конструкції, в тому числі й кіоски «Позвоните».

Згідно листа Миколаївської міської ради, протягом І півріччя 2014 року демонтовано 113 пересувних тимчасових споруд (в тому числі кіосків «Позвоните»). Однак станом на липень демонтаж решти кіосків «Позвоните» призупинено у зв’язку з ухвалою Центрального районного суду м. Миколаєва від 24.04.2014 року. Таким чином, до Дня Перемоги з вулиць міста всі незаконні конструкції, в тому числі й кіоски «Позвоните», демонтовані не були. 

В лютому Гранатуров заявляв, що учаснику бойових дій в Афганістані Володимиру Мельниченку протягом двох місяців буде надано квартиру. Перша отримана афганцем квартира була відчужена через суд.

В мерії повідомили, що станом на 17 липня 2014 року триває робота по виявленню житла учаснику бойових дій в Афганістані Мельниченку Володимиру Олександровичу.

Всього проектом «Слово і Діло» зафіксовано 30 обіцянок Гранатурова. 

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: