Уряд виділив військовим 900 млн грн на зброю та харчі

Читать на русском

Кабінет Міністрів України виділив 900 млн грн Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ та Державній прикордонній службі для закупівлі озброєння та забезпечення їх харчуванням, повідомляє "Слово і Діло".  

Таке рішення було закріплено розпорядженням Уряду №652-р від 17 липня "Про виділення коштів для закупівлі озброєння та військової техніки", текст якого оприлюднено на офіційному урядовому порталі.

Міністерству оборони України має бути виділено 200 млн грн, Міністерству внутрішніх справ – 242,5 млн грн, адміністрації Державної прикордонної служби – 156,4 млн грн.

Також, своєю постановою №254 від 17 липня Кабмін виділив Міністерству оборони 276,5 млн грн та Адміністрації Державної прикордонної служби 19,6 млн грн для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям та забезпечення їх харчуванням.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв про наміри зробити все для того, щоб військові частини України не мали проблем із матеріально-технічним забезпеченням.

Крім того, Президент України визначив пріоритетом переозброєння української армії за рахунок власного військово-промислового комплексу.

Петро Порошенко має у своєму активі 82 обіцянки, 18 із яких він виконав. Які обіцянки поки що не вдалося виконати Главі держави - дивіться на нашому сайті

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: