Голову регуляторної служби шукатимуть серед народу

Читать на русском

Кабінет міністрів України оголосив відбір претендентів на пост голови Державної регуляторної служби. 

Про відкриту вакансію оголошено на офіційному урядовому порталі, повідомляє “Слово і Діло”.

При цьому серед вимог до претендентів на цю посаду – громадянство України, вільне володіння державною мовою та повна вища освіта.

Це не перший випадок залучення владою народних мас на керівні посади.

Раніше міністр Кабінету міністрів Остап Семерак повідомляв про відкритий відбір претендентів на заміщення вакантних посад заступників міністрів з питань європейської інтеграції. Кабміном було зареєстровано 186 кандидатів на посади.

Нагадаємо, системою «Слово і Діло» зафіксовано обіцянку Остапа Семерака, згідно з якою, незважаючи на введення посади заступника міністра з євроінтеграції в кожному міністерстві, загальна кількість чиновників залишиться в межах штатної чисельності.

У квітні 2014 року Ігор Білоус, заступник міністра доходів і зборів, заявляв, що перевірятиме співробітників Міндоходів надетекторі брехні.

Своєю чергою, міністр юстиції України Павло Петренко у травні 2014 р. наголосив, що представників від міністерства юстиції до Вищої кваліфікаційної комісії суддів будуть обирати прозоро і на конкурсній основі, а не одноосібно, як раніше.

Загалом проектом «Слово і Діло» зафіксовано 38 обіцянок Петренка, з яких виконано 11. Скільки обіцянок йому виконати не вдалося, можна дізнатися на нашому сайті. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: